top of page

Tantra masszász pároknak

A Tantra masszázs az intim örömszerzésnek egy különleges módja, amivel felejthetetlen élményben részesítheted partneredet. Ez a módszer alkalmas a szexuális blokkok oldására, és az ellazulás egy mélyebb szintjét lehet elérni. A masszázs során felébresztjük a partnerünkben lévő szexuális energiákat, majd finom mozdulatok segítségével áramoltatjuk szét, ezáltal segítjük őt abban, hogy egész teste és lelke feltöltődjön gyógyító életenergiával. A Tantra masszázs hatására sejtjeink megtelnek élettel, megfiatalodnak, és javul életünk élvezetének képessége.

A masszázs menete:

A páros masszázs során partnereddel karnyújtásnyira egymás mellett, egy időben részesültök egy felejthetetlen Tantra masszázsban. Választhattok azonos vagy különböző nemű masszőrt is, akik összehangolt, érzéki mozdulatokkal végzik a masszázst. Lágy zenével és bódító illatokkal fűszerezett helyiségben történik a masszázs, miközben pároddal szemkontaktusban, esetleg kézfogásban élhetitek át a testet-lelket ellazító élményt.

Ha ti is szeretnétek megtanulni ezt a különleges masszázstechnikát, akkor az alábbi oktatást ajánlom számotokra:  Tantra masszázs oktatás pároknak

bottom of page