top of page

Prosztatamasszász

Prosztata masszázs

A Prosztata masszázst elsősorban gyógyászati céllal alkalmazzák, megnagyobbodott vagy gyulladt prosztata esetén. Ezeket a problémákat egyrészt enyhíteni tudja, másrészt kiegészíthet más orvosi beavatkozásokat is. A prosztatamasszázs célja a pangó váladékok eltávolítása a dülmirigyből. Ezenkívül a rendszeres prosztatamasszázs az orvosok szerint egészséges és segít megelőzni a prosztatarákot is.

 

A masszázs során mellékhatásként jelentkezett egyeseknél hogy akár az orgazmusig is eljutottak közben. Ezért hamar kiderült hogy nem csak gyógyászati célra alkalmazható hanem remek szexjáték is. A férfiak prosztatájának masszírozása testük titkos kapuit tárja fel. A szakszerűen végzett prosztatamasszázs fantasztikus orgazmust vált ki a legtöbb férfinál. A prosztatát P-pontnak vagy a férfi G-pontnak is hívják. Sok férfinak hasonló örömet okoz a prosztatamasszázs mint nőknél a G-pont izgatása. A férfiak többsége idegenkedik, nem szeretik, ha az intim területük körül masszírozgatják, de egy kis bátorsággal határtalan élményekben lehet részük. Ne féljenek, és próbálják ki ezt a felejthetetlen kényeztetést!

Milliónyi élvezet!

A végbélnyílás és a herezacskó közötti rész nagyon érzéki terület, mellyet Milliónyi-arany pontjának is szoktak nevezni. A végbélnyílás és a herezacskó között húzódik ugyanis az ondóvezeték egyik külső szakasza, amely merevedéskor könnyen kitapintható. Ha az orgazmus előtt erősen megnyomjuk ezt a pontot, a magömlés késleltethető. Persze egy kis időbe telik, míg az ember szeretkezés közben is könnyedén megtalálja ezt a pontot és a megfelelő nyomóerőt. Ha azonban uralni tudjuk ezt a pontot, kedvünk szerint húzhatjuk el az orgazmust. A prosztata külső stimulálásával, ingerlésével is izgatható ez a hely. Ritmikus nyomkodása izgatja a férfit. A megfelelő masszázs technikával az ejakuláció nagyon gyorsan elérhető. A legtöbb férfi nem is sejti, hogy milyen hatalmas kéjlehetőség rejlik itt. A valóságban a prosztatamasszázzsal igen speciális és intenzív orgazmusok érhetők el! És ami a legkevésbé köztudott: a prosztataváladék kilövellése okozza a férfiaknál a kéjérzetet.Tehát a gyönyörérzet eléréséhez megfelelő mód, ha ezt a nemi mirigyet stimuláljuk.A férfi számára nehézkes a saját prosztatájának a megérintése, mert ehhez egyik ujját az ánuszba kell vezetni. Ez kényelmetlen testhelyzetet kíván. A prosztatamasszázs tehát a nők feladatává vált.

A prosztatamasszázs elötti higiénia és menete:

- A legfontosabb a megfelelő higiénia. Előtte alaposan mossuk meg a végbélnyílás körüli területet! Intim fürdetővel vagy antibakteriális fürdetővel illetve antibakteriális törlőkendővel töröljük át.

- Alapos kézmosás után, csak lekerekített, kicsi körmökkel kezdhető el a belső masszázs! A hosszú műkörmök könnyen sérülést és fertőzést okozhatnak.

- Használhatunk vékony latex kesztyűt vagy vékony gumi óvszert is. Fontos hogy mindig síkos legyen az ujjunk!

- A titkos kényeztetés bevetése előtt, fel kell izgatni a partnert hogy ne csak agyilag jöjjön hangulatba a szexuális kísérlet előtt! Megfelelő mennyiségű vazelint vagy síkosító krémet kell használni! De nem szabad mindenféle olajat használni, mert allergiát is okozhat.

- A vendég a hátára fekszik és kissé felhúzza a térdeit. Kényeztető, cirógató masszázzsal nagyon lassan és óvatosan egyik ujjunkat az ánuszba vezetjük. Várni kell néhány másodpercet, míg ő hozzászokik az ujj jelenlétéhez. Lassan masszírozni kell a gyűrűs záróizmot, és csak óvatosan szabad befelé haladni!

- Megtapintjuk az előfalat, míg a diónyi mirigyet vagyis a prosztatát megtaláljuk. Ekkor erősen, de érzéssel elkezdjük masszírozni. A masszázs legalább öt percig tartson. Ez igen fárasztó, ezért megkönnyíti a masszázst, ha a vendég egészen a melléig felhúzza a térdeit és kezével megfogja a lábait.

- A partner szinte biztosan gyors és kemény erekcióval reagál a masszázsra. Mindig a vendég irányítsa a masszőzt hogy, hogyan a legjobb neki, erősebben, gyengédebben, mélyebben, gyorsabban vagy éppen lassabban szeretné a kényeztetést.

- Anélkül, hogy a péniszt egy ujjal is érintené, egyeseknél sor kerülhet az orgazmusra is. Ez az orgazmus erősen különbözik a megszokottól. A prosztataorgazmusnál az ejakulátum egyetlen lövéssel távozik!

- Amikor a vendég kéri, hogy fejezzük be a masszázst és az ujjunkat kihúztuk, azonnal eldobjuk a gumikesztyűt , és a végbél nyílását antibakteriális kendővel áttöröljük a bakteriális fertőzés elkerülése végett.

 

Ellenjavallat:

-Aranyér esetén

-Nagyon magas vérnyomás estén

-Szívbetegségnél

-Fertőző betegségben szenvedőknél

 

Az a férfi, aki megszereti és élvezi a prosztatamasszázst egyáltalán nem nevezhető homoszexuálisnak. Az örömszerzésnek ezt a módját gátlások nélkül bárki szabadon élvezheti! Ha valaki gyakran élvezi a szexuális játékok ezen formáját, akkor sem kell tartania attól, hogy záróizmai lazulnak, és később sem lesznek széklettartási nehézségei. Ez a masszázs potencianövelésre is kiválóan alkalmas. A tapasztalt nők tudják, hogy ezzel még a legpetyhüdtebb hímvesszőt is életre lehet kelteni. Az első kétkedések után, aki kipróbálta teljesen függővé vált tőle.

bottom of page