top of page

Jóni-masszász

A "jóni" elnevezés a szanszkrit nyelvből származik, és jelentése magába foglalja a teljes női nemi szervet, a külső részektől kezdve a vagináig, méhig és petefészkekig. ​A Jóni-masszázs legjobban a tantrikus filozófia fényében vizsgálható, hiszen ez hidat emel a test és lélek, a szexualitás és a spiritualitás között. A női szexualitás végtelen tér, amely annál nagyobb, intenzívebb és örömtelibb távlatait fedi fel előttünk, minél mélyrehatóbban foglalkozunk vele. Figyelmesség és tisztelet: ez a két kulcs nyitja a jóni nyújtotta kiteljesedés és az öröm felé vezető út kapuját. A Jóni-masszázs során rengeteg szexuális energiát szabadítunk fel, amelyet aztán a tudat tágítására, a test és a lélek élénkítésére, a nagyobb rugalmasság és kreativitás elérésére fordíthatunk. Hatására nő az önbizalmunk, szebbnek, érzékibbnek fogjuk érezni magunkat, melyet a külvilág is észrevesz majd. Az a nő, aki megismeri jóniját és szoros kapcsolatba kerül vele, az pontosan tudni fogja, hogy mire vágyik szexuális téren és ezt képes világosan kifejezésre juttatni. Ezzel áthidalhatóvá válik a férfiak és nők közötti szakadék.

A lábfejhez, a kézhez és fülhöz hasonlóan a jóni is rendelkezik különböző szervekkel kapcsolatban álló reflexzónákkal, ezért is van az, hogy a jóni izgatása az egész testben kellemes érzést vált ki. A Jóni-masszázs során az erős szexuális energia (csing) átalakul finomszerkezetű energiává (csi). A csing szexuális energia a gerincoszlop alsó végénél „lakik”, és folyamatosan termelődik az emberi szervezetben. A masszázs során ezt az energiát felpezsdítjük és felforrósítjuk, így aztán majd a masszázs befejeztével fel tud emelkedni a gerinc mentén, és elöntheti az egész testet.

A Jóni-masszázs menete:

  • A női szépség és a nőiesség dicsőítése

  • Ráhangoló teljes testmasszázs (Tantra masszázs)

  • A "szomszédok" felébresztése (szív-jóni, petefészek, méh)

  • A jóni kapuinak megnyitása (vénuszajkak masszírozása)

  • A csikló izgatása

  • "Belépés a szentélybe"

  • Az örömcentrum, avagy az istennő pontjának masszírozása

  • Végjáték, az energia eloszlatása

A Jóni-masszázs kipróbálását minden nőnek ajánlom aki szeretne örömtelibb szexuális életet élni és szeretné jobban megismerni önmagát, felfedezni a benne lakó ősi nőiség hatalmas erejét. Ezen kívül azt sem szabad elfelejtenünk, hogy az igazi gyönyörök átélése nem csupán egyes nők kiváltsága, az orgazmus elérése minden nőnek veleszületett joga és meglévő adottsága, mely csak arra vár, hogy felfedezzék.

bottom of page