top of page

Tantra masszász oktatás pároknak

A Tantra masszázs oktatás során lehetőséged van megtanulni, hogyan ajándékozd meg kedvesedet eme érzéki masszázs csodálatos élményével. Pároddal együtt közvetlen módon tanulhatod meg, hogyan lépjen felsőbb szintekre a szexualitásotok. Ez egy nagyszerű lehetőség a párkapcsolat és a szerelmi élet színesebbé tételére, valamint az Intimitás, a Szeretet és a Gyönyör elmélyítésére a kapcsolaton belül. Csodálatos meditáció az egységgel, a bizalommal, a kinyílással, és az örömmel. Öröm adni és öröm kapni! 

Lehetőségetek van arra is hogy először saját magatokon tapasztaljátok meg a tantrikus masszázst élményét egy páros Tanra-masszázs során. Ilyenkor egymás közelségében hangulatos, gyertyafényes környezetben, lágy zene kíséretében élhetitek át ezt a nem mindennapi érzést amit a Tantra-masszázs nyújt. Ezek után ti is könnyebben lesztek képesek átadni mindezt és tudni fogjátok hogy milyen csodával is ajándékozzátok meg egymást.

Ez a tanulási lehetőség nyitott mindenki számára, akit kíváncsisággal tölt el az élet mozgása és a szeretet áramlása. Nincs szükség előzetes tantra, jóga vagy masszázs tapasztalatra. Azok, akik számára újak a tantrikus gyakorlatok, új és hozzáférhető módját fogják megtalálni annak, hogy megtapasztalják a mély SZERETET-ből eredő belső békét, boldogságot, fényt és könnyedséget testükben, lelkükben.

A Tantra nem a szexuális vágyaitok kielégitéséről szól, hanem a szereteten és tiszteleten alapszik!

A tanulási folyamat során a pár mindkét tagja megtapasztalja a Tantrikus masszázst, majd lépésről lépésre, fokozatosan bevezetést nyernek a masszázs rituáléjának, mozdulatainak az elsajátításába. A tanítás során különös figyelmet szentelek az intimitásnak és hogy személyre szabott ritmusban és sebességgel tanulhasson mindenki.

 

Tanuljatok meg egy értékes masszázst amely a szerelem és a szexualitás magasabb fokáról szól, ami a szellemeteket tudatosabbá teszi, lelketeket boldoggá és szivetek megtelik szeretettel.

Kapcsolódó témák:

  - Lingam masszázs

  - Jóni-masszázs

bottom of page